Om Lokale Pengeinstitutter

Silver

Kortet med saldokontrol og det lille ekstra. Billetafbestillingsforsikring mod aflysning af koncerter mv. samt forsikringen Udvidet reklamationsret, som forlænger reklamationsretten på f.eks. tv og hi-fi med op til 2 år.

Vis andet kort


Tilbage til oversigt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Debitkortet med det lille ekstra

Med Mastercard Silver får du et godt kort til de daglige indkøb. Med Mastercard kan du handle over 29 mio. steder over hele verden. Alene i Danmark kan du ​betale i tusindvis af supermarkeder, restauranter, butikker og selvfølgelig på nettet.

En af fordelene ved Mastercard Silver er, at du højst kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det sa​mme, så du hele tiden har overblik over din økonomi.

En anden fordel er, at der følger to forsikringer med kortet, som er nyttige, når du bruger dit Mastercard Silver til at købe f.e​ks. koncertbilletter eller elektronik:

  • ​Billetafbestillingsforsikring

​Forsikringen dækker køb af billetter, f.eks. til koncerter eller arrangementer i hele verden, i det tilfælde du må afbestille eller ikke kan benytte dem på grund af ​alvorlig sygdom eller lignende.


  • ​Udvidet reklamationsret
Forsikring, som forlænger reklamationsretten på f.eks. computere, tv og lyd/højtalerudstyr med op til 2 år. Du skal blot huske at købe varen med kortet​ og beholde kvitteringen.Forbrugsmuligheder

ForbrugsmulighederSaldokontrol på kortet
Kontanthævninger pr. døgn5.000 kr.
Køb pr. døgn30.000 kr. i butikker og på internettet

Forsikringer

Billetafbestillingsforsikring10.000 kr. pr. år (dog max. 2.000 kr. pr. billet)
Udvidet reklamationsret50.000 kr. pr. år (dog max. 20.000 kr. pr. skade)

Regler og vilkår

​Vil du vide mere om Mastercard Silver?​

For information omkring priser skal du kontakte dit pengeinstitut.

​Design dit eget kort​

Bestem selv hvordan dit Mastercard Silver skal designes. Du kan nemlig få et billede af din familie, dit kæledyr, dine venner eller et billede af noget helt andet på forsiden af Mastercard Silver.

Kontakt dit lokale pengeinstitut for at høre mere.​

Betal med mobilen

Med dit Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med din smartphone.

Find de løsninger, der passer dig bedst.​

Betal med dit sportsur

Med et Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med dit sportsur. 

Find de løsninger, der passer dig bedst.​