Konkurrencen er slut

​Den heldige vinder som har svaret rigtigt på alle tre spørgsmål er:

Line Krogsgaard fra Viborg

Stort tillykke til vinderen og rigtig god fornøjelse i Istanbul!De korrekte svar på konkurrencens spørgsmål

Spørgsmål 1: 
Inter Milan og AC Milan er begge italienske tophold, og så​ deler holdene stadionet San Siro i Milano. Hvor mange gange har de to hold mødt hinanden i 'knock out'-fasen i UEFA Champions League?
Korrekt svar: 2 gange

Spørgsmål 2: 
Real Madrid og Manchester City mødte også hinanden i semifinalen i 21/22-sæsonen af UEFA Champions League. Dengang gik Real Madrid videre til finalen med en samlet sejr på 6-5. Hvilken spiller scorede flest mål i løbet af de to semifinalekampe?
Korrekt svar: Karim Benzema

Spørgsmål 3: 
Atatürk Stadium stod færdigt i 2002 og er Tyrkiets største stadion med plads til 74.753 tilskuere. Finalen i UEFA Champions League har tidligere været spillet på Atatürk Stadium, hvornår var det?
Korrekt svar: 2005​

Tak for interessen til alle deltagere.

 Vilkår for konkurrencen

Konkurrencen udbydes af LOPI Mastercard, der er en del af Lokale Pengeinstitutter, Toldbodgade 33, 1253 København K. Dine kontaktoplysninger kan deles med det pengeinstitut, du har opgivet. Dine kontaktoplysninger anvendes alene i forbindelse med afholdelse af konkurrencen og vil blive slettet, når konkurrencen er slut. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.
Gevinstchancen afhænger af, hvor mange der deltager i konkurrencen. Der udtrækkes én vinder blandt dem, som har svaret rigtigt på alle spørgsmål. Vinderen får tildelt en gevinst, der består af to kampbilletter samt et kontantbeløb til brug for køb af transport til/fra Istanbul samt ophold og forplejning i Istanbul. Gevinsten har en værdi på 46.250 kr. (2 stk. kampbilletter á en værdi på 13.125 kr. + kontantbeløb på 20.000 kr.). Der er i alt 2 stk. kampbilletter til rådighed. Gevinsten kan ikke overdrages, og kampbilletterne må ikke sælges eller indløses til kontanter. ​
Konkurrencen løber fra den 4. maj 2023 til den 7. maj 2023. Vinderen udtrækkes af LOPI Mastercard den 8. maj 2023. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på LOPI Mastercards hjemmeside den 8. maj 2023. Gevinsterne sendes som udgangspunkt direkte til vinderen.
​Ansatte hos Lokale Pengeinstitutter samt medarbejdere hos medlemsinstitutter af Lokale Pengeinstitutter kan ikke deltage i konkurrencen. For yderligere oplysninger kan du sende en mail til mastercard@lopi.dk. ​