Om Lokale Pengeinstitutter

Guld Debit

Med et Mastercard Guld Debit, kan du bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen, og dine køb bliver trukket på din konto med det samme. Kortet er tilknyttet en lang række gode rejseforsikringer.

Vis andet kort


Tilbage til oversigt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Rejseforsikringer er med i kortet​

​Udover et af verdens mest effektive betalingsmidler, får du en række nyttige rejseforsikringer for hele familien. Forsikringerne dækker også ægtefælle/samle​ver og børn under 21 år, når disse foretager rejsen sammen med kortholderen. Det er blandt andet:

  • Rejseulykke ​

  • Sygdom/hjemtransport 

  • Flyforsinkelse og –forbindelse 

  • Flybagageforsinkelse 

  • Afbestilling

  • og mange flere…

Herudover er der tilknyttet en Købsforsikring og en forsikring for Udvidet reklamationsret. Købsforsikringen dækker tyveri og skader på genstande i op til 30 dage fra købsdato. Forsikringen for Udvidet reklamationsret forlænger reklamationsretten på f.eks. tv, hi-fi og hårde hvidevarer m​ed op til 3 år. For begge forsikringer skal du blot huske at købe varen med kortet, og beholde kvitteringen. 

Kortet indeholder yderligere en forsikring mod ID-tyveri, der bl.a. giver juridisk assistance, hvis du rammes af ID-tyveri.​


Forbrugsmuligheder

ForbrugsmulighederSaldokontrol på kortet
Kontanthævninger pr. døgn6.000 kr.
Køb pr. døgn50.000 kr. i butikker og på internettet

Udvalgte forsikringer

AfbestillingOp til 10.000 kr. pr. person (dog max. op til 50.000 kr. pr. skade)
FlyforsinkelseOp til 6.000 kr.
Forsinket bagageOp til 6.000 kr.
Hjemkaldelse alle rejsendeUbegrænset
Sygdom og hjemtransportUbegrænset

Regler og vilkår

​​​​Vil du vide mere om Mastercard Guld Debit?

Betal med dit sportsur

​Med et Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med dit sportsur. 

Find de løsninger, der passer dig bedst.

Betal med mobilen

​Med dit Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med din smartphone.

Find de løsninger, der passer dig bedst.​​

Rabatter og fordele med dit Mastercard

​​​​Med dit Master​​card får du adgang til en række udvalgte attraktive rabataftaler og fordele hos vores samarbejdspartnere.