Om Lokale Pengeinstitutter

Young

Om du vil handle i kiosken, tøjbutikken eller på nettet, kan du betale med Mastercard Young samt i mere end 29 mio. steder i Danmark og udlandet. Du kan højest bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen.

Vis andet kort


Tilbage til oversigt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Et godt kort til børn og unge

Med et Mastercard Young kan du handle over 29 mio. steder i Danmark og udlandet. Uanset om du vil handle i kiosken, tøjbutikken eller på nettet, kan du betale med Mastercard Young.​
 
En af fordelene ved Mastercard Young er, at du højst kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du hele tiden har overblik over dine penge. 

Lavere forbrugsmuligheder end de viste nedenfor, kan forekomme hos enkelte pengeinstitutter.


Forbrugsmuligheder

ForbrugsmulighederSaldokontrol på kortet
Kontanthævninger pr. døgn5.000 kr.
Køb pr. døgn30.000 kr. i butikker og på internettet

Design dit eget kort

Bestem selv hvordan dit Mastercard Young skal designes. Du kan nemlig få et billede af din familie, dit kæledyr eller et billede af noget helt andet på forsiden af dit Mastercard Young.

Kontakt dit lokale pengeinstitut for at høre mere. 

Regler og vilkår

​Vil du vide mere om Mastercard Young?

For information omkring priser skal du kontakte dit pengeinstitut.​

Betal med dit sportsur

​Med et Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med dit sportsur. 

Find de løsninger, der passer dig bedst. 

Betal med mobilen

Med dit Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med din smartphone.

Find de løsninger, der passer dig bedst.​

​​