Om Lokale Pengeinstitutter

Platinum Debit

Med et Mastercard Platinum Debit har du attraktive rejseforsikringer samt mulighed for loungeadgang i lufthavne i Danmark og udlandet. Til kortet følger også forsikringer som Udvidet reklamationsret og Købsforsikring.

Vis andet kort


Tilbage til oversigt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Alle fordelene i ét debitkort

Med et Mastercard Plati​num Debit går du ikke på kompromis. 

Udover et af verdens mest effektive betalingsmidler, får du en udvidet rejseforsikringspakke for hele familien. Forsikringerne dækker også ægtefælle/samlever og børn under 21 år, når disse foretager rejsen sammen med kortholderen. Det er blandt andet:

  • Rejseulykke 

  • Sygdom/hjemtransport

  • Flyforsinkelse og –forbindelse 

  • Flybagageforsinkelse 

  • Afbestilling

  • Erstatningsdøgn

  • og mange flere…

Herudover er der tilknyttet en Købsforsikring og en forsikring for Udvidet reklamationsret. Købsforsikringen dækker tyveri og skader på genstande i op til 30 dage fra købsdato. Forsikringen for Udvidet reklamationsret forlænger reklamationsretten på f.eks. tv, hi-fi og hårde hvidevarer m​ed op ​til 3 år. For begge forsikringer skal du blot huske at købe varen med kortet og beholde kvitteringen.

Kortet indeholder yderligere en forsikring mod ID-tyveri og forsikringen Websafe. Forsikringen mod ID-tyveri giver bl.a. juridisk assistance, hvis du rammes af ID-tyveri. Websafe giver bl.a. juridisk- og praktisk assistance, i tilfælde af, at du, din ægtefælle/samlever eller dine børn krænkes på nettet. 

Priority Pass - loungeadgang i hele verden
Med Priority Pass har du adgang til mere end 1300 lounges over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg.
 
Adgangen til lounges er helt uafhængig af, hvilket flyselskab og hvilken klasse du rejser på, og som medlem kan du invitere gæster med i loungen. Du kan altid læse mere om de enkelte lounges og se en opdateret liste på Priority Pass´ hjemmeside eller Priority Pass' app.
 
Priority Pass tilbydes af udvalgte pengeinstitutter​ og kun sammen med Mastercard Platinum. Priority Pass skal oprettes via dit pengeinstitut. Kontakt dit pengeinstitut for at høre mere om vilkårene. Se de samlede medlemsbetingelser her​.​


​Forbrugs​muligheder

ForbrugsmulighederSaldokontrol på kortet
Kontanthævninger pr. døgn10.000 kr.
Køb pr. døgn250.000 kr. i butikker og på internettet

Udvalgte forsikringer

AfbestillingOp til 100.000 kr.
ErstatningsdøgnOp til 75.000 kr.
FlyforsinkelseOp til 7.500 kr.
Forsinket bagageOp til 7.500 kr.
Hjemkaldelse alle rejsendeUbegrænset
Sygdom og hjemtransportUbegrænset

Regler og vilkår

Vil du vide mere om Platinum Debit?​

For information omkring priser skal du kontakte dit pengeinstitut.

Rabatter og fordele med dit Mastercard

Med dit Mastercard får du adgang til en række udvalgte attraktive rabataftaler og fordele hos vores samarbejdspartnere.

Priority Pass - loungeadgang i hele verden

​Med Priority Pass har du adgang til mere end 1300 lounges i 500 byer over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg. ​

Kontakt dit pengeinstitut for at høre mere om vilkårerne.

Betal med mobilen eller sportsuret

Med et Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med din smartphone eller sportsur.

Find de løsninger, der passer dig bedst.​​