Om Lokale Pengeinstitutter

Platinum Kreditkort

Et eksklusivt kort med høj kreditmaksimum. Kortet har en lang række rejseforsikringer og mulighed for loungeadgang i lufthavne. Kortet inkluderer også andre attraktive forsikringer.

Vis andet kort


Tilbage til oversigt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kortet for de få

Med et Mastercard Plati​num går du ikke på kompromis. 

Udover et af verdens mest effektive betalingsmidler, får du en udvidet rejseforsikringspakke for hele familien. Forsikringerne dækker også ægtefælle/samlever og børn under 21 år, når disse foretager rejsen sammen med kortholderen. Det er blandt andet​:

  • Rejseulykke 

  • Sygdom/hjemtransport 

  • Flyforsinkelse og –forbindelse 

  • Flybagageforsinkelse 

  • Afbestilling

  • Erstatningsdøgn

  • og mange flere…

Herudover er der tilknyttet en Købsforsikring og en forsikring for Udvidet reklamationsret. Købsforsikringen dækker tyveri og skader på genstande i op til 30 dage fra købsdato. Forsikringen for Udvidet reklamationsret forlænger reklamationsretten på f.eks. tv, hi-fi og hårde hvidevarer m​ed op til 3 år. For begge forsikringer skal du blot huske at købe varen med kortet og beholde kvitteringen. 

Kortet indeholder yderligere en forsikring mod ID-tyveri og forsikringen Websafe. Forsikringen mod ID-tyveri giver bl.a. juridisk assistance, hvis du rammes af ID-tyveri. Websafe giver bl.a. juridisk- og praktisk assistance, i tilfælde af, at du, din ægtefælle/samlever eller dine børn krænkes på nettet. 

Priority Pass - loungeadgang i hele verden
Med Priority Pass har du adgang til mere end 1300 lounges over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg.
 
Adgangen til lounges er helt uafhængig af, hvilket flyselskab og hvilken klasse du rejser på, og som medlem kan du invitere gæster med i loungen. Du kan altid læse mere om de enkelte lounges og se en opdateret liste på Priority Pass´ hjemmeside eller Priority Pass' app.
 
Priority Pass tilbydes af udvalgte pengeinstitutter og kun sammen med Mastercard Platinum. Priority Pass skal oprettes via dit pengeinstitut. Kontakt dit pengeinstitut for at høre mere om vilkårene. Se de samlede medlemsbetingelser her​.​

Forbrugsmuligheder

​​

Kontanthævninger pr. døgn10.000 kr.
Kontanthævninger pr. løbende måned50.000 kr.
Kreditmaksimum100.000 kr. eller 250.000 kr.

Udvalgte forsikringer

AfbestillingOp til 100.000 kr.
ErstatningsdøgnOp til 75.000 kr.
FlyforsinkelseOp til 7.500 kr.
Forsinket bagageOp til 7.500 kr.
Hjemkaldelse alle rejsendeUbegrænset
Sygdom og hjemtransportUbegrænset

Regler og vilkår

For information omkring priser skal du kontakte dit pengeinstitut.​

Familiekort

​Et Mastercard Platinum kan suppleres med et Mastercard familiekort til ægtefælle/samlever og hjemmeboende børn over 18 år.

​Familiekortet udstedes til den samme konto som hovedkortet. Der er ingen selvstændige forsikringer eller tillægsydelser på familiekortet.​

Priority Pass - loungeadgang i hele verden

Med Priority Pass har du adgang til mere end 1.300 lounges i 500 byer over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg. 

Kontakt dit pengeinstitut for at høre mere om vilkårerne.

Betal med mobilen eller sportsuret

Med dit Mastercard har du adgang til en lang række betalingsløsninger. Udover at betale med det fysiske kort, har du blandt andet mulighed for at betale med din smartphone eller dit sportsur.

Find de løsninger, der passer dig bedst. ​